G-gym

Nieuw vanaf Januari 2019!

In dit uur wordt er gesport op het eigen tempo en niveau van uw zoon of dochter. G-Gym richt zich op de motorische ontwikkeling en bewegingspatronen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar die door een motorische, sociale of verstandelijke beperking, niet goed kunnen meekomen in de reguliere sportlessen.
Tijdens deze les komen basisvaardigheden aan bod zoals klimmen , balanceren en springen.
Elk kind ontvangt veel individuele aandacht waardoor er op een basis van plezier en zelfvertrouwen gewerkt wordt aan het verbeteren van de motoriek en bewegingspatronen.
Nieuwe uitdagingen gaan wij met veel vertrouwen aan, uw kind ook!
Leidinggevende van deze groep is Melissa van Alff. 

Melissa van Alff is 23 jaar oud en ergotherapeute. Naast haar werk als ergotherapeute is turnen al 19 jaar haar grote passie. Vanaf haaf 17e is zij zelfstandig trainster voor verschillende groepen. Sinds die dag heeft zij altijd gezegd graag les te willen geven aan een groep kinderen met een beperking op verstandelijk of motorisch gebied. In haar werk als ergotherapeute geniet zij vooral van de gelukkige verhalen van haar cliënten over het weer uit kunnen voeren van dagelijkse bezigheden en hobby’s en de vooruitgang die zij boeken. Voor Melissa is sporten altijd een passie en gewoonte geweest. Het afgelopen jaar heeft zij ervaren wat de positieve invloed van sporten is op haar eigen gevoel en emotie. Juist daarom gunt zij het iedereen, met of zonder beperking, om te kunnen genieten van het bewegen en het plezier wat sporten geeft. Zij kijkt er naar uit om vanaf januari te starten met deze les. Haar eigen doel is om ieder kind zijn eigen uitdagingen te kunnen bieden binnen het bewegen, zodat ieder kind met heel veel plezier kan groeien in zijn eigen bewegingsmogelijkheden. 

Heeft u belangstelling in deze les, kom dan gerust een keertje kijken of neem contact op met ons secretariaat als u meer vragen heeft over deze les en de mogelijkheden.

Locatie:
Gymzaal Bleijerheide
Bleijerheiderstraat 125
6462 AH Kerkrade