Sponsoren

GV Balans heeft ambities voor de komende jaren en wilt kwantitatief en kwalitatief verder groeien. Wij koesteren de turnsport en bieden elke sporter vanaf 2 jaar tot 85+ op zijn/ haar niveau mogelijkheden, met als belangrijkste uitgangspunt dat achtergrond, talent en leeftijd geen rol speelt en dat plezier en veiligheid voorop staan. Onze sportieve ambitie is om met onze wedstrijdgroepen op regionaal en nationaal niveau deel te nemen. 

Wij zijn uniek in de regio Parkstad en bieden turntalent de kans om zich verder te ontwikkelen. Dat doen we met een hoogwaardige turnaccommodatie en gekwalificeerde leiding die in overzichtelijke groepen de sporters begeleiden, waarbij ook volop individuele aandacht is voor elke sporter.

De bewuste keuze voor een hoogwaardig turncentrum en het beleid om enkel te werken met gecertificeerde leiding, leiden ertoe dat we als vereniging de uitdaging hebben om een stabiele financiële basis te leggen. Een basis die ons in de gelegenheid stelt te blijven investeren in onze sporters.

Lange termijn relaties aangaan in de vorm van sponsoring helpt ons om deze financiële basis te leggen. We zijn trots op de jarenlange verbondenheid van onze hoofdsponsor, Heton accommodatiebeheer. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe partners, die GV Balans en haar leden een warm hart toedragen. Partners die de maatschappelijke betrokkenheid en intrinsieke motivatie hebben de samenwerking aan te gaan om onze regio in beweging te houden, talent te ontdekken en om te zetten in mooie resultaten.

Sponsoring is een kloppend hart binnen de vereniging, uw steun is van grote waarde!

Meer informatie over sponsoring kunt u vinden in ons sponsorplan , of contact opnemen per mail via sponsoring@gvbalans.nl

Onze sponsoren:

Weegels hoorbeleving
www.weegelshoorbeleving.nl

Wiertz Personeelsdiensten
www.wiertzcompany.com

Ivo’s Sportshop
www.ivossportshop.nl

Schildersbedrijf Vinken
www.schildersbedrijf-vinken.nl

Bloemisterij Westland

HETON Accommodatiebeheer
www.heton.nl

Rabobank Parkstad Limburg
www.rabobank.nl/parkstadlimburg

Juwelier Lanckohr
www.lanckohr.nl

Etesian IT Consulting
www.etesian.nl

Perfact Group B.V.
www.perfact-group.com

Schildersbedrijf Vinken
www.schildersbedrijf-vinken.nl

Physiotherapie Vankann/ Beaujean
www.physiotherapie-kohlscheid.de

IhB Lichtadvies
www.ihb-lichtadvies.nl

Van Wersch Opticiens
www.vanweerschopticiens.nl

Juwelier Lanckohr
www.lanckohr.nl

Mannenmode Geilenkirchen
www.mmgeilenkirchen.nl

LS Allroundservice
Tel: 045-5251741